Anno 2023

Anno 2023

 

Het Shantykoor De Klotvaarders bestaat momenteel (in 2023) uit ruim zeventig leden met “zout water in het bloed” . In ons koor is ruimte voor zowel mannen als vrouwen. Het koor staat onder de bezielende leiding van dirigent Leo van der Heyden. De dirigent tekent ook voor de arrangementen van De Klotvaarders. Er is verder een ensemble dat bestaat uit, een alt-saxofonist, een pianist en een drummer. Er is nog altijd ruimte voor accordeonisten. En natuurlijk voor nog meer vrolijke zangers. Shantykoor de Klotvaarders is een van de het grootste Shantykoren van Nederland.
In al die jaren heeft het koor zich op veel locaties en tijdens allerlei festiviteiten laten horen.

De wekelijkse repetitie is op donderdagmiddag van 14.00 – 15.45 uur in SCC Den Draai, Deurne-Zeilberg. Wit u eens komen luisteren, meedoen of zich aanmelden, neem dan even contact op met secretaris@deklotvaarders.nl of via tel 0628336262.

We treden ook wel eens op en het zou  jammer zijn als u aan de gesloten deur zou staan.

Ons repertoire wordt elk jaar iets aangepast / uitgebreid. Wel altijd met shantys of zeemansliederen of lokale liederen die te maken hebben met de zee of havens.  Waar het ook over gaat, voor ons is gezelligheid, samen en samen zingen!  het kenmerk van ons koor De Klotvaarders.